| da li igrate na netu jos nesto osim traviana? | |
|
+21Skipi doki shomy.ns fenix Marina dojchek makaric coldTUBE sanjica_021 Luka kvarnjak™ Veseli ceda kralj INFERNO Norther Asterix Anubis Lepa Brena xxx crew Miticus prlapan neko 25 posters |
|
Author | Message |
---|
neko Signifer
Number of posts : 147 Age : 33 Location : SM Registration date : 2008-03-19
| Subject: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 12:48 am | |
| da li igrate na netu jos nesto osim traviana, nesto kao CS, Medal of Honor, ili CoD2 il tako nesto, ili jos neke igre slicne travianu? Ja pored traviana igram jos samo Medal of Honor | |
|
| |
prlapan Signifer
Number of posts : 128 Age : 37 Location : kosmos-srbija Registration date : 2008-03-16
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 1:26 am | |
| ja sam igrao track mania nations, simulacija voznje, al u poslednje vreme retko. Ponekad igram i cs. A inace omiljena igrica mi je Total War svi delovi, previ sam exspert u toj igri. | |
|
| |
Miticus Signifer
Number of posts : 181 Location : Batocina Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 1:57 am | |
| Ikariam
Uhvatio sam da ljustim jednog Francuza, ali je zilav bio... predlozio sam mu da napravimo savez, jer ne vredi da se tabamo, kada smo istog karaktera. Pristao je i evo sada polako se spremamo da ljustimo redom... Jedan ukrajinac me sve podseca na SeULa ovde... ima vojsku a nema resurse... iz dva puta sam ga odrao... i on je sa nama u Alijansu... ala ce da bidne rokanje..., sve gori od goreg se skupljaju. | |
|
| |
crew Auxiliary
Number of posts : 44 Registration date : 2008-03-16
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 5:01 pm | |
| igro sam warcaft i cs nekad prije sad samo travijan | |
|
| |
Lepa Brena xxx Signifer
Number of posts : 130 Age : 39 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 5:30 pm | |
| Ja picim Battlefiekd 1942 na netu,uzeli smo original pa se kidamo,prava ludnica.
A obozavaocima strategija preporucujem malo stariju ali extra igru Age of Mythology | |
|
| |
Anubis Signifer
Number of posts : 108 Age : 39 Location : Lokacija! Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 5:31 pm | |
| ako se misli na browser igrice onda sam igrao omertu | |
|
| |
Asterix Auxiliary
Number of posts : 30 Age : 41 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 5:34 pm | |
| - Miticus wrote:
- Ikariam
Uhvatio sam da ljustim jednog Francuza, ali je zilav bio... predlozio sam mu da napravimo savez, jer ne vredi da se tabamo, kada smo istog karaktera. Pristao je i evo sada polako se spremamo da ljustimo redom... Jedan ukrajinac me sve podseca na SeULa ovde... ima vojsku a nema resurse... iz dva puta sam ga odrao... i on je sa nama u Alijansu... ala ce da bidne rokanje..., sve gori od goreg se skupljaju. Na kom serveru igras ja sam na Eta | |
|
| |
prlapan Signifer
Number of posts : 128 Age : 37 Location : kosmos-srbija Registration date : 2008-03-16
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 5:46 pm | |
| - Lepa Brena xxx wrote:
- Ja picim Battlefiekd 1942 na netu,uzeli smo original pa se kidamo,prava ludnica.
A obozavaocima strategija preporucujem malo stariju ali extra igru Age of Mythology Bravo kolega za AoM, odlicna igrica. Al ubedljivo najbolja strategija je Red Alert2 i jurus revange (exoanzija), jao sta sam radio sa apokalipsama. I naravno Warcraft. A sto se tice poteznih, Hears of iron i total war (mada mu je taj elemnt potezne stratagije dosta los, al bitke) | |
|
| |
Norther Auxiliary
Number of posts : 33 Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 8:46 pm | |
| Trenutno igram Cs i PokerStars......I to skoro svakodnevno........ | |
|
| |
ceda kralj INFERNO Legionary
Number of posts : 51 Age : 33 Location : SRBIJA - Novi Sad Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 8:59 pm | |
| Poker Stars i CS ponekad... | |
|
| |
Veseli Signifer
Number of posts : 121 Age : 36 Location : Novi Sad Registration date : 2008-03-16
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 9:32 pm | |
| Ja sam igrao CS pa sam zbog nekih ispita morao da prestanem a sad posto vec imam Travian ne bi smeo nikako da uzmem ponovo da igram CS Ali izgleda da cu morati posto me je neka riba iz NS-a isprozivala da igra bolje od mene CS a ja ne smem da igram sa njom dok se ne ustrebam posto me sramota da izgubim od zene CS | |
|
| |
Miticus Signifer
Number of posts : 181 Location : Batocina Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 20th March 2008, 9:41 pm | |
| - Asterix wrote:
- Miticus wrote:
- Ikariam
Uhvatio sam da ljustim jednog Francuza, ali je zilav bio... predlozio sam mu da napravimo savez, jer ne vredi da se tabamo, kada smo istog karaktera. Pristao je i evo sada polako se spremamo da ljustimo redom... Jedan ukrajinac me sve podseca na SeULa ovde... ima vojsku a nema resurse... iz dva puta sam ga odrao... i on je sa nama u Alijansu... ala ce da bidne rokanje..., sve gori od goreg se skupljaju. Na kom serveru igras ja sam na Eta I ja sam na Eta... koji ti je nalog tamo? | |
|
| |
kvarnjak™
Number of posts : 5 Registration date : 2008-03-17
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 21st March 2008, 1:24 pm | |
| pozdrav sviam!!
ja igram sve zivo:))
od brovsera joh igram i kapiland i skroz je super probajte obavezno
ko je za RTW neka mi se javi da se mrezimo!!!!!
AVE! | |
|
| |
Luka Auxiliary
Number of posts : 35 Age : 29 Location : Kragujevac Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 22nd March 2008, 12:18 am | |
| Ja igra Tribal wars nesto slicno kao travian. | |
|
| |
sanjica_021 Auxiliary
Number of posts : 31 Age : 46 Location : Novi Sad Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 22nd March 2008, 11:38 am | |
| Ja sam igrala gladijatore i vampire ali sam prestala, ostadoh samo na travianu i to mi je mnogo sad... | |
|
| |
coldTUBE Auxiliary
Number of posts : 44 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 24th March 2008, 1:54 am | |
| Panzer Elite iz 2000 g, Silent Hunter III | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 24th March 2008, 1:59 am | |
| i dalje je petak rezervisan za Diablo II! igrala davno runescape, verovatno mi je još uvek aktivan nalog! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 26th March 2008, 6:28 pm | |
| |
|
| |
makaric Signifer
Number of posts : 125 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 27th March 2008, 1:38 pm | |
| e razocarali ste me niko ne igra dotu:)) | |
|
| |
dojchek Signifer
Number of posts : 135 Age : 39 Location : Novi Sad Registration date : 2008-03-16
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 27th March 2008, 5:59 pm | |
| - Quote :
- e razocarali ste me niko ne igra dotu:))
Hhahahhahahahahhahah... Covek koji tuce 2 insane-a Sutra malo | |
|
| |
makaric Signifer
Number of posts : 125 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 27th March 2008, 8:14 pm | |
| xaxaxa pokazacu ti jednom rambo ) vidim tvoje i djurine akcije nesto i ne prolaze najbolje :)xaaxaxaxxa | |
|
| |
Marina Legionary
Number of posts : 81 Age : 40 Location : Vrsac Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 2nd April 2008, 1:43 pm | |
| Igram se i ja, ali nista slicno travianu. www.human-age.com Na pocetku si praistorijski covek/zena, zivis u pecini, imas svoj klan, mozes da lovis, da radis, a cilj ti je da sto pre evoluiras. Onda te evolucija vodi kroz istoriju i igrica se sve vise razvija. Meni je zabavno. P.S. Ako se neko registruje, neka me upise kao sponzora, na tome oboje zaradjujemo kneecaps, tj. njihove pare | |
|
| |
Anubis Signifer
Number of posts : 108 Age : 39 Location : Lokacija! Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 2nd April 2008, 3:52 pm | |
| ja sam sinoc skinuo neki puzzle power quest,nije lose... pocecu da igram preko neta. | |
|
| |
fenix Auxiliary
Number of posts : 18 Registration date : 2008-03-30
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 6th April 2008, 12:24 pm | |
| JA WOW moji su drugovi wowovci rasuti po celom svetu! i ja sam wowovac pa ih ponekad sretnem na netu dal je to inctanca ili ko zna sta li je kad god se sretnemo uvek se ratuje uvek se zavrsi sa nekim od jakih boseva da smo zivi i zdravi jos lvla 100 da je game karti i itema i da se igra WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da su najbolji bufovi uvek oko nas jer ovaj bos je jak i ubije nas za cas!!!! | |
|
| |
shomy.ns Auxiliary
Number of posts : 27 Age : 33 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? 6th April 2008, 1:14 pm | |
| dobra pesma...al steta sto ne igram wow Inache razvaljujem manager 06/07/08 (odvikavam se od njega vec godinu dana), nekad CS, livepoker.... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: da li igrate na netu jos nesto osim traviana? | |
| |
|
| |
| da li igrate na netu jos nesto osim traviana? | |
|