| Vase slike | |
|
+26instinkt winston Germanikus libra14 phoenix makaric Veseli Asterix predator Sovlja fancy Anubis kacabane Miticus Marina shmitz Skipi prlapan Smiley Lepa Brena xxx Bata kankan Alexander foster.USE Luka neko Juliet 30 posters |
|
Author | Message |
---|
Alexander Optio
Number of posts : 276 Age : 39 Location : Novi Sad Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 4:42 pm | |
| - Miticus wrote:
- Pa da, vidi se iz aviona.
Evo Tina pita ima li neko pribliznih godina, kao ona..., htedoh da se javim, ali videh da je mnogo matora... ja sam pre neki dan napunio 13 godina. I NIKAD ne govori za devojku da je matora! eto da naucis nesto korisno | |
|
| |
Lepa Brena xxx Signifer
Number of posts : 130 Age : 39 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 4:43 pm | |
| - Alexander wrote:
- Miticus wrote:
Evo Tina pita ima li neko pribliznih godina, kao ona..., htedoh da se javim, ali videh da je mnogo matora... ja sam pre neki dan napunio 13 godina.
I NIKAD ne govori za devojku da je matora! eto da naucis nesto korisno tacno! | |
|
| |
Alexander Optio
Number of posts : 276 Age : 39 Location : Novi Sad Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 4:46 pm | |
| Breno, kakva ti je to slika? Machka u grudnjaku???? | |
|
| |
neko Signifer
Number of posts : 147 Age : 33 Location : SM Registration date : 2008-03-19
| |
| |
Miticus Signifer
Number of posts : 181 Location : Batocina Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:03 pm | |
| - Alexander wrote:
- Miticus wrote:
Evo Tina pita ima li neko pribliznih godina, kao ona..., htedoh da se javim, ali videh da je mnogo matora... ja sam pre neki dan napunio 13 godina.
I NIKAD ne govori za devojku da je matora! eto da naucis nesto korisno Pa jos sam mali, vidim da treba jos da ucim... | |
|
| |
Alexander Optio
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:05 pm | |
| ko priznaje pola mu se dodaje | |
|
| |
Miticus Signifer
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:07 pm | |
| - Marina wrote:
- Miticus wrote:
- predator wrote:
- Slazemse sa tobom alexandre nego nisam verovao da igraju jer velika vecina ih to ne interesuje jer kazu to ih smara ja nisam imao nameru da nesto kazem lose protiv njih,samo reci hvale za zenski rod!!!
Ma ne igraju one ovo zbog igrice, vec znaju da ovde ima puno muskaraca i da ovde lako mogu nekog da upecaju.
Stara izreka kaze: dok kuja ne mahne repom, svatova nece biti.
Ne znam samo ko je lomio monitor na Tinine slike :D:D Motive za igranje igrica i postovanje na forumu treba shvatati vrlo jednodimenzionalno, zabava, ubijanje vremena, kontas? Sto je uglavnom isto i kod muskaraca i zena. Ali uvek se nadje neko pametan da od buve napravi slona i vidi trn u tudjem oku, a ne panj u svom. Bez uvrede Miticus, samo branim zenski rod. E svasta... Nikakve uvrede ovde i nema, bar ja ne vidim.Nisam polomio monitor, vec sam ga samo umrljao, sada sam sve to lepo ispolirao. Ah da, a kako si ti uspela da od buve napravis slona? Meni je samo jednom uspelo da od komarca napravim magarca..., ali samo taj jedini put... ako uspem opet, sve cu to lepo zapisati i postavicu kao recept da bi i drugi znali. Sto se tice panjeva..., ne znam, mislim da nemam, jer ih redovno krcim. | |
|
| |
fancy Signifer
Number of posts : 180 Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:09 pm | |
| - Lepa Brena xxx wrote:
- Alexander wrote:
- Miticus wrote:
I NIKAD ne govori za devojku da je matora! eto da naucis nesto korisno tacno! Nije ona matora , nego si ti mladji od nje. Vidish kako ovako lepse zvuci ista stvar. "just smile and wave, just smile and wave" | |
|
| |
fancy Signifer
Number of posts : 180 Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:11 pm | |
| A usput udeni i neki kompliment. Ne skodi. "just smile and wave, just smile and wave" Smile | |
|
| |
Lepa Brena xxx Signifer
| |
| |
Marina Legionary
Number of posts : 81 Age : 40 Location : Vrsac Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:12 pm | |
| - Miticus wrote:
- Nikakve uvrede ovde i nema, bar ja ne vidim.
Nisam polomio monitor, vec sam ga samo umrljao, sada sam sve to lepo ispolirao.
Ah da, a kako si ti uspela da od buve napravis slona? Meni je samo jednom uspelo da od komarca napravim magarca..., ali samo taj jedini put... ako uspem opet, sve cu to lepo zapisati i postavicu kao recept da bi i drugi znali.
Sto se tice panjeva..., ne znam, mislim da nemam, jer ih redovno krcim. Ma samo opusteno, kolega, od malo sovinizma jos niko nije umr'o, pa nece ni zene ovde. Over & out | |
|
| |
neko Signifer
Number of posts : 147 Age : 33 Location : SM Registration date : 2008-03-19
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:14 pm | |
| ma miticus samo ti njima govori da su matore.... nemogu one bez nas :D ps: samo se zezam | |
|
| |
Lepa Brena xxx Signifer
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 5:28 pm | |
| cuti matora | |
|
| |
kacabane Legionary
Number of posts : 53 Age : 35 Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: Vase slike 25th March 2008, 6:33 pm | |
| Hvala miticus za ono "matora"... nisam ti ja kriva sto jos nosis pelene...:-) Hvala Marina samo tako sa njima...samo ostro... | |
|
| |
Juliet Signifer
Number of posts : 184 Age : 41 Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 1:04 am | |
| | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 1:06 am | |
| |
|
| |
Juliet Signifer
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 1:09 am | |
| Iva jbt bas si riba... posebno na ovoj gde imas bich | |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 1:11 am | |
| a vidiš što sam nabavila crvene gaćice, slažu mi se uz boju kose! |
|
| |
Juliet Signifer
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 1:14 am | |
| crna Iva, gde ces da bezis sad kad navale svi momci na tebe? | |
|
| |
Guest Guest
| |
| |
Lepa Brena xxx Signifer
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 2:03 am | |
| kacabane za avatar svaka cast,izaziva u meni cudna osecanja | |
|
| |
foster.USE Signifer
Number of posts : 124 Age : 36 Location : Kragujevac, SRB / Brno, Czech Republic Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 2:28 am | |
| | |
|
| |
predator Auxiliary
Number of posts : 17 Age : 43 Location : Jagodina Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 4:26 am | |
| Micinus to nije jagodina,to sam se slikao pored jednog jezera kod jednog sela blizu jagodine cale i ja bili na pecanje!!! | |
|
| |
Miticus Signifer
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 10:32 am | |
| Dobro nisi napisao "ricinus" Pa to te pitam..., vidim nije Jagodina... agde ste bili ovo... Bagrdan? | |
|
| |
predator Auxiliary
Number of posts : 17 Age : 43 Location : Jagodina Registration date : 2008-03-18
| Subject: Re: Vase slike 26th March 2008, 2:36 pm | |
| Nije bagrdan,to je jedno jezero kada se krene prema starom lanistu i skrece se kod jedne crkve e sad pitanje koliko znas jagodinu jer ako si cuo samo za nju dzabe ovo pricam,ako oces da ides negde na pecanje toplo ti preporucujem da ides u klicevac to ti je kada se krene prema pozarevcu,nalazi se blizu velikog gradista!!A ovo je sa aikida kada sam dobio zvanje 5 kju | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Vase slike | |
| |
|
| |
| Vase slike | |
|